Rólam

Siposné Szűcs Anett vagyok németországi pénzügyi tanácsadó. Korábban, amikor még Magyarországon éltem, akkor is emberekkel foglalkoztam a sokféle szakmáimból adódóan. Mindig is örömmel töltött el, ha segíthettem az embereknek. 

A pénzügyi világ egy pár éve keltette fel az érdeklődésemet, amikor azt tapasztaltam ismerőseim körében, milyen nehezen jutnak egyről a kettőre a jövőjüket illetően. A segítőszándékú tanácsaim eredményesnek bizonyultak, így eltökélt szándékommá vált képesítést is szereznem róla, hisz elengedhetetlen egy stabil szakmai háttértudás, hogy minőségében professzionálisabb tanácsadást és szolgáltatást tudjak nyújtani már nem csak a családnak és ismerősőknek, hanem minden olyan embernek és vállalatnak, akiknek szüksége van rá. Az élet minden területén, főleg amikor nehézségekkel, megoldandó feladatokkal kell szembenéznünk, milyen jó is amikor ott van mellettünk valaki, aki biztos támasz egy hosszú távú vagy egy életre szóló döntés meghozatalánál. 

Célom, hogy minél több Németországban élő emebernek és családnak segíten tudjak,  legyen szó csak egy bankszámla nyitásról, vagy álmaik otthonának megvalósításáról, hosszú távú befektetési célokról.  

Együttműködő partner